Casa > exposició > Contingut
recàrrega de vehicles elèctrics de connexió a terra del cable i posar a zero la diferència
- Jan 21, 2017 -

És la terra de protecció d'equip elèctric no està en línia peces metàl·liques amb una bona connexió metàl·lica entre la posada a terra per a protegir la seguretat humana. Si no té una connexió a terra de protecció d'equips elèctrics, quan en algun lloc en l'aïllament d'equip elèctric està danyat, no hauria d'haver cobrat parts d'ella poden cobrar, pot causar una descàrrega elèctrica.

dispositiu de posada a terra de protecció està connectat quan el cos en tocar les parts actives, a causa de la resistència del cos humà és d'aproximadament 1.000 ω, i la resistència és només el 10 ω, tant paral·lel i gairebé zero corrent a través del cos humà, evitant així l'aparició de descàrregues elèctriques accident. En els circuits industrials, posada a terra de protecció adequats de punt neutre no posada a terra del sistema de quatre fils de tres fases.

Els circuits de protecció de 0 es refereix a la indústria, el dispositiu elèctric no és un carregades parts de metall, unides amb la línia de zero en el sistema, per tal d'evitar el risc sofriment humà de descàrrega elèctrica. Protegir l'equip elèctric zero quan danys en l'aïllament, closca quan està carregat, el corrent de curtcircuit vies de formació de la línia de zero, l'equip ràpid i fiable de protecció, desconnecteu el dispositiu.

A la pràctica, la protecció de posada a zero té més avantatges que el terra. Quan es produeix un curtcircuit, tall l'electricitat a causa de que la línia de fase amb impedància de curtcircuit neutral entre els, corrent de curtcircuit, dispositius i agilitat de protecció petits. Protecció zero per de punt neutre de posada a terra en el sistema de quatre fils trifàsica de baixa tensió.


Copyright © besin-Grup Reservats tots els drets.