Casa > Notícies > Contingut
Kansas City Power & Light instalarà 1.000 estacions de recàrrega de valors
- Apr 16, 2017 -

Si hi hagués més estacions de càrrega de VE, hi haurà més VE, l'argument va. Si hi hagués més VE, hi hauria més estacions de càrrega de VE, executa l'argument de comptador. I ronda i volta anem. Envieu avui un amor a la gent de Kansas City Power & Light, que va decidir fa un any per interrompre el debat en curs i començar a construir infraestructures de càrrega de VE en la seva àrea de serveis.

Xarxa de càrrega KCP & L EV

L'any 2015, KCP & L va decidir augmentar els 20 milions de dòlars per instal·lar 1.000 estacions de recàrrega de VE a Kansas City i els seus voltants. Aquest programa ja està gairebé complet i ha convertit a Kansas City en un dels mercats EV amb més creixement a Amèrica. "Hi ha una mica de moviment que s'està instal·lant aquí al mig del país que passa per alt", diu Chuck Caisley, vicepresident de KCP & L'per màrqueting i assumptes públics. "Estem molt entusiasmats amb la perspectiva d'aquest tipus de transports i, per tant, volíem ser catalítics".

Les estacions de càrrega de l'EV no només passen per davant de l'Ajuntament o en centres comercials. S'estan instal·lant als llocs de treball, en els garatges d'apartaments, a les botigues de queviures, als aparcaments de la ciutat i als estadis esportius de la zona. La idea és permetre que les persones carreguin els seus cotxes a mesura que fan els seus telèfons mòbils, connectant-se a la seva vida quotidiana. La càrrega ha estat gratuïta durant la fase d'instal·lació, però s'espera que passi a una base de pagament a partir d'aquest estiu.

Per a KCP & L, la instal·lació de carregadors EV és més que un transport net. Es tracta de tornar a imaginar la xarxa elèctrica del futur i no haver de construir més centrals elèctriques. Caisley diu que la xarxa elèctrica de KCP & L'es va construir per treballar en dies calents d'estiu quan l'ús de l'aire condicionat és màxim. Com a resultat, el sistema està infrautilitzat el 80% del temps. Els clients ja han pagat per la xarxa elèctrica i les centrals elèctriques. Un augment espectacular de l'ús d'electricitat reduiria el cost per unitat de KCP & L'i podria significar una menor factura de potència per als seus clients.


"Quan engegueu un televisor addicional a casa, no n'hi ha prou amb canviar aquesta ecuación", diu Caisley. "Però quan parles d'un segment [la indústria automotriu] que és del 25% al 30% de tota l'economia i l'electrifique, estem parlant d'una quantitat significativa d'augment de l'ús d'electricitat, el que significa que ara estem utilitzant això infraestructura que els clients han pagat de manera molt més eficient ".

Afegeix que l'electricitat que comercialitza l'empresa s'està netejant tot el temps. Els combustibles fòssils generen una disminució de la part de l'electricitat de la zona. Les centrals nuclears i les renovables representen prop de la meitat. "Acabem de sentir a l'Aràbia Saudita equivalent al vent", diu.

La companyia de serveis públics ha rebut una recepció gelada al seu programa de reguladors locals a Kansas i Missouri. Quan va demanar permís per afegir una tarifa mensual de 2 o 3 cèntims als comptes dels clients per ajudar a pagar la instal·lació i el manteniment de les estacions de càrrega, els reguladors de Kansas van dir que no. Missouri encara no ha decidit sobre la sol·licitud.

David Nickel, conseller de consumidors amb la Junta de ciutadans de Kansas Citizens 'Ratepayer, diu: "KCP & L és, sens dubte, lliure de desplegar el programa Clean Car Network que vulgui. La pregunta es fa si imposen o no els costos a un consumidor captiu. El nostre prenem això és, simplement no. "Yup, David, està bé. Ningú en la seva opinió correcta volia pagar 3 centaus de dòlar al mes per millorar la qualitat de l'aire i reduir els riscos per la salut al fomentar l'ús d'automòbils amb emissions zero. Per què ningú no pot entendre el benefici econòmic que es genera quan la gent viu una vida més llarga i més sana?

Una resposta similarment capgirada dels reguladors que es va jugar a Califòrnia fa anys. Al final, la legislatura va entrar i simplement va ordenar que els serveis públics deixessin de cobrir més d'uns pocs centenars i comencés a proporcionar solucions d'emissions baixes a la comunitat. Sorprenentment, les companyies d'utilitat del Golden State han descobert que l'energia verda és realment bona per als negocis. Whod'a Thunk, eh?


Copyright © besin-Grup Reservats tots els drets.